lauantai 6. tammikuuta 2018

"Meni paistimittari väärään kinkkuun", sanoi Nurmion Jokke, kun KoriJarien himolöylyistä paluukyytinsä takapenkille hengähtämään selvisi

KoriJarit - PuB

89-74

Punaportin Blues käynnisti koripallovuotensa miesten eteläisen alueen 2. divisioonassa vierasottelulla espoolaista KoriJareja vastaan. Honkahallissa pelattu kamppailu päättyi kotijoukkueen 89–74-voittoon, ja tarjoili dramaattisia hetkiä heti alkutahdeillaan.

PuB reissasi seitsemän pelurin voimin. Miikka Wessman sai minuutin pelin jälkeen kyynärpäätä suuvärkkiin sillä seurauksella, että tehomiehen peli päättyi siihen. Joukkue jatkoi kuusimiehisenä. KoriJarit runnoi värisevästä vierailijasta 23–10-jaksovoiton.

Toinen erä oli parempi. Sellainen, jollaisia nähtiin syksyllä Hämeenlinnassa, kun PuB otti KoriJareista 16 pisteen voiton. Lassi Utrio sai rinnalleen liudan muitakin ratkaisijoita, ja hämäläisjoukkio kiskaisi jaksolta viiden pisteen voiton. Puoliaikatulokseksi kirjattiin 48–40. Läpi ensimmäisen ottelupuoliskon tuotti PuB:lle ongelmia haparoiva pallonkäsittely – menetyksiä kirjattiin hurjat viisitoista.

Hämeenlinnassa KoriJarit heitti miltei kaiken ohi, mutta nyt, kotonaan, kaiken sisään. Nuori, lyhyt ja vikkelä isäntä ratkaisi koko ottelun kolmannen neljänneksen onnistuneilla kolmipisteisillään. PuB oli ehtinyt kiriä jo pisteen päähän, mutta kolmospommitus katkaisi väsyneen vieraan hauraaksi käyneen henkisen selkärangan.

Pistemiehet: Joe Nurmio 21, Utrio 20, Miikka Kilpinen 20, Ville Reponen 7, Eetu Koivuniemi 4, Jukka Ränkimies 2 ja Wessman.